Rupert Murdoch, ännu en VD som tar upp Transcendental Meditation

Rupert Murdoch tar upp Transcendental Meditation,  som många andra chefer

Rupert Murdoch, känd för sitt mediakonglomerat, Tweetade för en tid sedan att han just tagit upp Transcendental Meditation “Försöker lära mig transcendental meditation. Alla rekommenderar det, inte så lätt att komma igång, men sägs förbättra allt!” 
Rupert Murdoch (@ rupertmurdoch) 21 april 2013. Murdoch är bara en i raden av kända företagsledare som tagit upp Transcendental Meditation. Bland de andra finns:

▪ Ray Dalio, chef för Bridgewater Associates, världens största hedgefond, som har utövat TM länge och säger, “TM är den absolut viktigaste orsaken till den framgång jag har haft “. Han erbjuder Bridgewater anställda gratis meditations träning.

▪ Rick Goings, ordförande och VD för Tupperware, säger att han lärde sig Transcendental Meditation direkt från Maharishi, grundaren för Transcendental Meditation. “Det är en teknik som inte bara bränner bort stress, men ger mig nya ögon för att se klarare vad som verkligen händer och vad som verkligen är betydelsefullt”, säger Goings.

▪ Russell Simmons, grundare av Def Jam, hip-hop skivbolag, säger transcendental meditation “har ändrat mina erfarenheter i meditation och därför mina erfarenheter i livet.”

▪ Vidal Sassoon, grundare av Sassoon, som gick bort förra året, kallade Transcendental Meditation för “den enkla nyckeln till ‘självkännedom'”.  Läs hela artikeln på Yahoo! Finance